Gefumigeerde pallets

Pallets voor export buiten Europa.

Uw goederen exporteren buiten Europa? Nieuwe export pallets volgens de ISPM 15-norm.

Bent u opzoek naar gefumigeerde pallets? Dan staat u waarschijnlijk op het punt om uw goederen te exporteren buiten Europa. Om een lang verhaal kort te maken; op de volgende pagina vind u onze: Export pallets. Deze pallets zijn geschikt voor export buiten europa. Wilt u meer informatie hierover? leest u dan gerust hieronder verder. Hier zal ik proberen u zoveel mogelijk te vertellen over gefumigeerde pallets en de export.

Gefumigeerde pallets; Ā waar herkent u die aan? welke merktekens?
Een nieuwe pallet die volgens de ISPM 15-norm behandeld is herkend u aan de merktekens op de klos van de pallet. Hieronder staat een voorbeeld van een merkteken die aangebracht wordt op nieuwe europallets.

gefumigeerde-pallets

Wat zijn gefumigeerde pallets? En waarom heeft u ze nodig?
Gefumigeerde pallets zijn pallets die een speciale behandeling hebben ondergaan. Deze behandeling (heat treatment) heeft er voor gezorgd dat alle levende organisme in het hout gedood zijn. Deze behandeling wordt uitgevoerd en gecontroleerd aan de hand van een opgestelde norm.

ISPM 15-norm:
Deze norm; genaamd de ISPM 15-norm beschrijft de behandelingsmethodes om houtverpakkingen (incl. pallets) gereed te maken voor de export. U heeft dus gefumigeerde pallets nodig om uw goederen buiten Europa te exporteren. De douane zal de pallets controleren op de juiste merktekens. Het is dus belangrijk dat de nieuwe pallets deze merktekens heeft. Anders worden ze niet door de douane verwerkt.

Exporteren naar de volgende landen:
Gefumigeerde pallets heeft u nodig voor o.a. de volgende landen: Argentinie, Australie, Bolivia, Brazilie, Canada, Chili, China, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Egypte, Filipijnen, Guatemala, India, Mexico, Nieuw – Zeeland, Nigeria, Panama, Peru, Zuid Afrika, Zuid – Korea, Zwitserland, Turkije, Verenigde Staten, Venezuela, Europese Unie.

Bekijk ons assortiment van export-pallets